Velkommen til Ikast Øjenklinik

Ikast Øjenklinik

Danmarksgade 5C
7430 Ikast

Tlf: 96 20 50 30

Telefontid:

Mandag: 10.00-12.00 
Tirsdag: 11.00-12.00 og 13.30-14.30
Onsdag: 8.00-9.00 og 13.30-14.30
Torsdag: 11.00-12.00 og 13.30-14.30
Fredag: 11.00-12.00

Åbningstider

Mandag: 8.00-17.00
Tirsdag: 8.00-17.00
Onsdag: 8.00-17.00
Torsdag: 8.00-15.00
Fredag: 8.00-15.00

Lukket 8/5-10/5 2024. Ved akut behov for øjenlægehjælp kan du finde åbningstider for andre klinikker på Min Læge appen

Husk: Sygesikringskortet

Information vedr. coronavirus COVID-19.

Klinikken er åben, vi ønsker at gøre opmærksom på følgende:

1. Du må ikke møde op i klinikken hvis du har mistanke om, at du er smittet eller har symptomer på COVID-19. Også selvom du ikke føler dig syg. Kontakt i stedet klinikken eller egen læge/vagtlæge telefonisk.

2. Mundbind er ikke længere et krav. Ønsker du at benytte mundbind, er du velkommen til det og personalet tager også gerne mundbind på når du skal til undersøgelse, hvis du ønsker det.

​3. Vi beder pårørende vente udenfor klinikken for at mindske antallet af personer i klinikken. Har du brug for at have en ledsager med, er du selvfølgelig velkommen til det.

Ønsker du undersøgelse eller behandling under den offentlige sygesikring kan du bestille tid i vores telefontid +45 96205030 eller ved fremmøde i klinikken.

Ønsker du undersøgelse eller behandling med forsikringsbetaling eller egenbetaling, bedes du udfylde kontaktformularen, og du vil blive kontaktet af klinikkens sekretær.

Hvis du bliver forhindret i at møde frem til aftalte tid, beder vi dig venligst om at ringe hurtigst muligt, så vi kan bruge tiden til en anden patient. Hvis du ikke kan komme i kontakt med os i telefontiden, er der mulighed for at indtale besked om afbud på telefonsvarer. Hør telefonsvareren til ende og indtal derefter navn og cpr-nr.

Afsæt god tid til dit besøg. Vi tilstræber, at der ikke er væsentlig ventetid ved dit besøg i Ikast Øjenklinik. Da det er forskelligt hvilke undersøgelser den enkelte skal have foretaget, vil du måske opleve at skulle bruge længere tid i klinikken end andre patienter. Vi kan også af forskellige årsager blive forsinkede, og det håber vi på din forståelse for. 

Hvis der er årsager, der gør, at du har svært ved at vente, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til sekretæren, der om muligt vil hjælpe dig.

Generelt er der mange steder ventetid på at få en ikke akut tid ved øjenlæge under sygesikringen. Det gælder desværre også Ikast Øjenklinik. 

På www.sundhed.dk kan du finde kontaktinformation og ventetider for alle praktiserende øjenlæger i Danmark. 

Pensionister har ret til transport til øjenlæge, hvis man ikke selv er i stand til at tage offentlig transport. Der rettes henvendelse til Borgerservice i hjemkommunen.

I visse tilfælde får man i forbindelse med undersøgelsen øjendråber, der udvider pupillerne og slører synet i ca. 2 timer. I den periode kan man ikke selv køre bil.

Der er gratis parkeringspladser ved øjenklinikken.

Klinikken er beliggende i stueplan og er indrettet handicapvenligt.

Husk at medbringe sygesikringsbeviset hver gang.

Ønsker du privat konsultation eller behandling, så udfyld og send kontaktformularen og du vil blive kontaktet af en af vores sekretærer. 

Ikast Øjenklinik er akkrediteret under Den Danske Kvalitetsmodel uden anmærkninger. Se survey- rapport.

Find vej

Ikast Øjenklinik
Danmarksgade 5C
7430 Ikast

Ikast Øjenklinik ligger skråt bagved Føtex i Ikast. Gode parkeringsmuligheder foran klinikken. Kort afstand til busstop og tog-station.

Rejseplanen.dk

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing