Privat behandling

Kontakt os, hvis du ønsker at benytte sundhedsforsikring, egenbetaling eller operationsdækning under Sygeforsikringen ”danmark”.

OBS! Vi gør opmærksom på at denne side er for behandlinger som ikke er dækket af Sygesikringen (det gule kort). Søger du behandling dækket af Sygesikringen, finder du information og kontaktoplysninger her: www.ikast-oejenklinik-sygesikring.dk

Kontakt os

Privat betaling er blevet aktuelt pga stigende ventetider og fordi vi overenskomstmæssigt er blevet pålagt ikke at øge vores omsætning til  Sygesikringen.

Behovet for øjenundersøgelser er imidlertid stigende, og ofte er der lang ventetid på en ikke-akut undersøgelse ved øjenlæge.

Vi vil gerne imødekomme denne efterspørgsel, og tilbyder derfor private konsultationer og operationer uden ventetid mod egenbetaling/forsikringsbetaling.

I den forbindelse skal det understreges at:

  • Alle akutte patienter ses under det offentlige system og som regel samme dag eller næste.
  • Hvis en selvbetalende patient har behov for henvisning til hospitalsbehandling, sker dette vederlagsfrit på offentligt sygehus.
  • På sundhed.dk findes oplysninger om ventetider hos andre øjenlæger, hvor det måske vil være muligt at få en hurtigere tid under den offentlige Sygesikring.
Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: Funktionalitet, Statestik og Marketing